OM OSS

Bergendahls El Syd AB ett modernt och tekniskt kunnigt elföretag med huvudsäte i Helsingborg. 

 

Vi är ett elinstallationsföretag som inriktar oss främst på nyinstallation, entreprenad, renoveringar, service, tele och data. Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder, från idé till färdigt resultat. 

 

Sedan uppstarten har vi expanderat och har i nuläget 13 anställda. Under mars 2020 så klev Bergendahls EL Gruppen in som majoritetsägare och i augusti 2020 bytte BR-EL namn till Bergendahls El Syd AB. Samverkan med övriga dotterbolag inom koncernen ger en unik möjlighet att tillhandahålla spetskompetens genom hela kedjan från kraftförsörjning via elinstallation till larm och data inom projekten. I företagets planer på sikt ingår en fortsatt utveckling.


Bergendahls El använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss ständigt uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror.

 

Arbetsfältet är i hela södra Sverige. 

Hos oss står alltid kunden i centrum oavsett om det gäller installation, entreprenad eller service!

Hos oss får du alltid personlig service av våra kunniga installatörer och tekniker!Vi erbjuder helhetslösningar till dig som kund. Allt från installation till uppföljning och service. Vår vision är att alltid hålla goda och långa relationer med våra kunder och partners så därför är kundservice tillsammans med en väl utarbetad process någonting som vi värdera allra högst!

Bergendahls El Syd AB

Org: 556892-0804


Vi är ett personligt företag som värnar om hembygdens möjligheter, och som tillsammans med det stora moderbolaget inte har några gränser, vare sig geografiskt eller kunskapsmässigt. Trots att vi är en liten firma, har vi stor kompetens och resurser för alla typer av elentreprenader.


Vi ingår sedan mars 2020 i Bergendals El Gruppen https://www.bergendahlsel.se/KONTAKTUPPGIFTER


Bergendahls El Syd AB

Muskötgatan 4 C

25466 HELSINGBORG