OM OSS

BR-EL AB ett modernt och tekniskt kunnigt elföretag med huvudsäte i Helsingborg. 

 

Vi är ett elinstallationsföretag som inriktar oss främst på nyinstallation, entreprenad, renoveringar, service, tele och data. Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder, från idé till färdigt resultat. 

 

Sedan uppstarten har vi expanderat och har i nuläget 13 anställda. Från och med i mars 2020 så tillhör BR - El också Bergendals EL gruppen. Samverkan med övriga dotterbolag inom Bergendahls EL Gruppen ger BR - EL en unik möjlighet att tillhandahålla spetskompetens genom hela kedjan från kraftförsörjning via elinstallation till larm och data inom projekten. I företagets planer på sikt ingår en fortsatt utveckling.


BR-EL använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss ständigt uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror.

 

Arbetsfältet är i hela södra Sverige. 

Hos oss står alltid kunden i centrum oavsett om det gäller installation, entreprenad eller service!

Hos oss får du alltid personlig service av våra kunniga installatörer och tekniker!Vi erbjuder helhetslösningar till dig som kund. Allt från installation till uppföljning och service. Vår vision är att alltid hålla goda och långa relationer med våra kunder och partners så därför är kundservice tillsammans med en väl utarbetad process någonting som vi värdera allra högst!

BR - EL AB

Org: 556892-0804


Vi är ett personligt företag som värnar om hembygdens möjligheter, och som tillsammans med det stora moderbolaget inte har några gränser, vare sig geografiskt eller kunskapsmässigt. Trots att vi är en liten firma, har vi stor kompetens och resurser för alla typer av elentreprenader.


Vi ingår sedan mars 2020 i Bergendals El Gruppen https://www.bergendahlsel.se/KONTAKTUPPGIFTER


BR - EL AB

Muskötgatan 4 C

25466 HELSINGBORG